Napoli begon de vruchten te plukken
نوشته شده توسط : Hency

Het trainingskamp werd opgeroepen door Napoli-president Aurelio De Laurentiis na een 1-1 gelijkspel thuis met Salzburg in de Champions League een maand geleden.

Omdat coach Carlo Ancelotti van Napoli, die een goedkope voetbalshirts droeg, publiekelijk zei dat hij het niet eens was met het trainingskamp, ​​zei Damiano Tomassi, voorzitter van de Italiaanse spelersvereniging: "het moet duidelijk zijn of en hoe het verzoek voor het trainingskamp geformaliseerd was."

De opkomst van Napoli viel samen met de komst van een hele reeks andere getalenteerde onderklasse, en schijnbaar 's nachts Amesbury opgestegen uit Cape Ann League liep ook naar de staatskrachtcentrale. Napoli was de kern van dat succes, en het duurde niet lang voordat ze begon te profiteren van die vroege big-game-ervaring.

Napoli was zonder winst in zes wedstrijden op weg naar de laatste Champions League-botsing met Liverpool. En deze teleurstellende reeks resultaten leidde tot enkele extreme maatregelen die werden genomen door de voorzitter van de club, Aurelio De Laurentiis.

Dit seizoen werd gezien als de beste kans van Napoli in jaren om eeuwige winnaars Juventus uit te dagen voor de Serie A-titel, maar de zijde van Carlo Ancelotti staat zevende in de tafel, 15 punten verwijderd van de titelverdediger.

Volgens de Gazzetta Dello Sport zou het verhaal van Manchester United over het nastreven van Kalidou Koulibaly met een Napoli voetbalshirts in de komende zomer nieuw leven kunnen worden ingeblazen. De Senegalese verdediger stond sinds de dagen van Jose Mourinho zelf op de radar van de club, maar United vond het moeilijk om Napoli te overtuigen om te verkopen.





:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 آذر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: